Vastentips - Tip 4 - Hoe verder na het vasten

Over drie dagen is de vastenweek voorbij. Hoe ga je dan verder? Hoe kun je het vasten blijvend onderdeel laten zijn van je geloofsleven? Max en Marit delen tips

Vastentips - Tip 3 - de derde stap!

Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de vastenweek van 13 t/m 17 september. Deze week tip 3, over het starten met het overslaan van ontbijt en lunch.

Vastentips - Tip 2 - de tweede stap!

Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de vastenweek van 13 t/m 17 september. Deze week tip 2, over het starten met het overslaan van ontbijt en lunch.

Vastentips - Tip 1 - een eerste stap!

Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de vastenweek van 13 t/m 17 september. Deze week tip 1, over het starten met het overslaan van 1 maaltijd.

Nieuwe kerk-app

Zoals jullie weten, werken we voor een heel aantal zaken met de kerk-app. Er is nu een nieuwe app, die je per direct kunt gaan gebruiken.

Zondagsdienst

Elke zondag om 10.00 uur kun je de dienst live volgen via de livestream.

Ondersteuning bij geldvragen

We hebben allemaal wel eens geldvragen in bepaalde periodes in ons leven. Lees daarom deze tips en vraag hulp wanneer nodig!
Naar het archief