Vasten voor beginners
Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? Wil je mee vasten?  Maar vind je het nog wel een beetje spannend?  Of misschien kun je door gezondheidsproblemen of medicijngebruik niet volledig vasten?  Dan geven we je hier wat tips over hoe je kunt vasten van eten en drinken op een wat “lichtere” manier; "vasten voor beginners", noemen we het maar even ;)
Vastentips - Tip 4 - Hoe verder na het vasten
Straks is de vastenweek voorbij. Hoe ga je dan verder? Hoe kun je het vasten blijvend onderdeel laten zijn van je geloofsleven? Max en Marit delen tips.
Vastentips - Tip 3 - de derde stap!
Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de week van bidden en vasten. Deze week tip 3, over het starten met 24 uur vasten.
Vastentips - Tip 2 - de tweede stap!
Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de week van bidden en vasten. Deze week tip 2, over het starten met het overslaan van ontbijt en lunch.
Vastentips - Tip 1 - een eerste stap!
Vasten is een opdracht van Jezus. Maar hoe doe je dat nou praktisch? De komende weken geven we je tips, zodat je klaar bent voor het vasten tijdens de week van bidden en vasten. Deze week tip 1, over het starten met het overslaan van 1 maaltijd.
Nieuwe kerk-app
Zoals jullie weten, werken we voor een heel aantal zaken met de kerk-app. Er is nu een nieuwe app, die je per direct kunt gaan gebruiken.
Zondagsdienst
Elke zondag om 10.00 uur kun je de dienst live volgen via de livestream.
Ondersteuning bij geldvragen
We hebben allemaal wel eens geldvragen in bepaalde periodes in ons leven. Lees daarom deze tips en vraag hulp wanneer nodig!
Naar het archief