Nieuwe kerk-app

Zoals jullie weten, werken we voor een heel aantal zaken met de kerk-app. Er is nu een nieuwe app, die je per direct kunt gaan gebruiken.

Vraag en antwoord over hervatten samenkomsten

Gaaf, dat we zondag weer bij elkaar kunnen komen. We kunnen ons voorstellen, dat je wellicht toch nog enkele vragen hebt. Die proberen we hier te beantwoorden. 

Hulp bij aanmelden voor de dienst

Wellicht zijn er mensen in je connect groep, die het lastig vinden om online aan te melden voor de samenkomst. Hier lees je, wat je kunt doen.

Hoe meld ik mij aan voor de dienst?

We heten je op de zondagen weer van harte "live" welkom in de samenkomst. Iedereen die wil komen, moet zich aanmelden via www.stadskerkhengelo.nl. Als je niet bent aangemeld en toch komt, kan het zijn, dat de zaal vol is en we je geen toegang kunnen geven. Dus lees deze instructie goed door!

Zondagsdienst

Elke zondag om 10.00 uur kun je de dienst live volgen via de livestream.

Stadskerk Hengelo in de krant!

Joshua heeft een interview gegeven aan de Tubantia.

Ondersteuning bij geldvragen

We hebben allemaal wel eens geldvragen in bepaalde periodes in ons leven. En door deze corona-crisis misschien nog wel meer. Lees daarom deze tips en vraag hulp wanneer nodig!

Kijktafel en memorisatievers

Elke week vind je op zondag speciaal iets voor de kinderen in de nieuwsbrief. We proberen het te linken aan wat de volwassenen behandelen. Dus zoek je als volwassene verdieping? Doe dan mee! Deze week hebben we het over het eerste gebod.
Naar het archief