Gaaf, dat we zondag weer bij elkaar kunnen komen. We kunnen ons voorstellen, dat je wellicht toch nog enkele vragen hebt. Die proberen we hier te beantwoorden. 

Dit bericht is geplaatst op 06-08-2020

Ik wil graag komen, maar weet nog niet zeker of het lukt om te komen. Moet ik me dan wel aanmelden?
Je kunt je aanmelden via https://www.stadskerkhengelo.nl/go/agenda/. Zorg dat je voor álle leden van je huishouden een ticket aanvraagt en let goed op, of je het goede ticket kiest. Je krijgt dan een mail ter bevestiging. Onderaan de mail vind je een knop “wijzigen”, waarmee je je reservering kunt aanpassen.

Ik wil ook voor iemand anders dan uit mijn eigen huishouden een ticket bestellen. Hoe regel ik dat?
Meer informatie hierover lees je hier.

Is er een bidstond voorafgaand aan de dienst?
Nee, er is geen bidstond. Maar bid gerust thuis voor een gezegende samenkomst!

Hoe laat gaat de deur van de zaal open?
De deur gaat open om 9.30 uur. We starten om 10 uur met de samenkomst én met de livestream. Dus zorg, dat je ruim op tijd op het plein bent. Wegens de afspraken die je ook in de aanmeldmail leest, kost naar binnen gaan meer tijd dan normaal.

Hoeveel mensen verwachten jullie in de grote zaal?
We willen voorzichtig starten met de diensten. Daarom gaan alle kinderen t/m 12 jaar meteen naar de kinderdienst. (tenzij er geen History Makers is, dan t/m 10 jaar) De tieners van t/m 17 jaar zitten in een apart vak in de grote zaal. Voor alle kinderen t/m 17 jaar geldt, dat ze geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.
Alle medewerkers (kinderwerkers, multimedia mensen, welkomstteam en mensen op het podium) blijven zoveel mogelijk op een vaste plek in de zaal.
De overige mensen van 18 jaar en ouder zitten verspreid over de zaal. Tussen huishoudens regelen we minstens 1,5 meter afstand. Op dit moment gaan we uit van maximaal 60 volwassenen in de grote zaal en het gedeelte bij de nieuwe keuken.

Ik heb het samen zingen ontzettend gemist. Gaan we weer samen zingen?
We hebben ervoor gekozen om nog niet samen te zingen. De risico’s hiervan zijn niet helemaal duidelijk, dus kiezen we voor de veilige weg.

Hoe is de ventilatie in de zaal geregeld?
We hebben een splinternieuw ventilatiesysteem, zodat de luchttoevoer en -afvoer goed geregeld zijn.

Drinken we koffie en thee na de dienst?
De bedoeling is, dat iedereen na de dienst weer naar huis gaat. Juist tijdens het koffie en thee drinken is het lastiger om 1,5 meter afstand te houden.

Tenslotte willen we je nog wijzen op het filmpje dat voor jullie gemaakt is. Bekijk het via deze link

Zoals je ziet, gaan we voor de veilige weg, om ervoor te zorgen, dat het risico op Covid-19 besmettingen zo klein mogelijk is. 
Heb je nog vragen die hierboven niet beantwoord zijn? Bel dan even met één van ons.

Hopelijk tot zondag!!!

Joshua Wardenaar
Bas Rietkerk
Ben Teering
Hilde Vehof