21 mei 2021
20:00 tot 21:00

21 mei 2021
20:00 tot 21:00
Locatie
Stadskerk Hengelo
Goudenregenstraat 43
Hengelo
Website locatie

Tijd voor lofprijzing en aanbidding & Tijd om samen op de knieën te gaan om voorbede te doen

Jezus was extreem succesvol in zijn bediening. In slechts enkele jaren tijd (ruim drie jaar) heeft hij de wereld compleet veranderd. Sinds Jezus spreken we over de tijd van "Voor Christus" en van "Na Christus". Jezus wekte de doden op, genas allerlei ziekten en was altijd vol wijsheid. Hij had meer kracht in zijn bediening dan wie dan ook. Jezus was niet stuk te krijgen - totdat Hij vrijwillig naar het kruis ging om zijn missie te vervullen. 

Wat was de sleutel van zijn enorme succes? 

Er zijn meerdere sleutels aan te wijzen, maar één van de kenmerkende eigenschappen van Jezus was dat hij een man van gebed was. Hij zocht de eenzame plaatsen op om te bidden. Hij beklom bergen om te bidden. Jezus besteedde veel tijd in gebed. 

Ook als gemeente wordt het tijd dat we samen de gebedsberg gaan beklimmen. Dat we ons terugtrekken en de naam van God gaan aanroepen, met ons hele hart. 

Dit is een week dat we er massaal voor willen gaan. We gaan bidden voor de stad, voor de famillies, voor elkaar. We beklimmen de berg en we geloven dat God ons zal antwoorden. Doe met ons mee en zet deze dagen zoveel mogelijk apart zodat we samen toe kunnen werken naar een Pinksteren die zijn weerga niet kent. 

Let's pray!

Ticket informatie

Locatie
Stadskerk Hengelo
Goudenregenstraat 43
Hengelo
Website locatie